Foto: Instagram

Bivše ljubavi Elle Dvornik potpuna su suprotnost Charlesu: Za jednog se skoro i udala

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Već mjesecima se ne prestaje pričati o influencerici Elli Dvornik. Nakon potvrde vijesti o razvodu nanizale su se brojne vijesti o uskoro bivšim supružnicima, koji su danas započeli i sudski proces koji je zatvoren za javnost.

Iako se javnost već dosta raspisala o Charlesu Pearceu, mnogi se možda ni ne sjećaju s kime je Ella prije braka bila u vezi. Stoga smo se odlučili prisjetiti bivših ljubavi ove influencerice, među kojima se ističe njena romansa sa Josipom Marićem.

Planirali azijsko vjenčanje

Njihova veza započela je 2010. godine. Samo godinu dana kasnije, nakon što su se zajedno pojavili na jednoj filmskoj premijeri, krenula su šuškanja o tome da par planira zajedno stati pred oltar, i to u dalekom Japanu.

“Kada financijski malo stanemo na noge i ojačamo, ići ćemo na put po svijetu na kojem ćemo se u svakom mjestu vjenčati na tamošnji, tradicionalni način. Prva je postaja Japan, u kojem će nas vjenčati Hello Kitty,” ispričala je Ella svojedobno za Večernji list. Do planiranih nekoliko vjenčanja ipak nikada nije došlo, a Ella i Josip svoju priču nedugo nakon toga su i završili.

Foto: Duje Klaric/CROPIX

Prekinula na svoj rođendan

Prije Josipa je influencerica ljubila Denisa Mehmedovskog, s kojime je započela zajednički život tek što je postala punoljetna. Mama Danijela nije imala prigovora na činjenicu da Ella želi odseliti, no njihova sreća nije dugo potrajala. Već iduće godine, i to na svoj 19. rođendan, Ella je prekinula sa Denisom i vratila se pod Danijelin krov.

“Bili smo mladi kad smo prohodali, u međuvremenu smo se oboje promijenili i to je utjecalo na našu vezu. Zato smo se dogovorili da je najbolje prekinuti,” komentirala je tada influencerica za medije. Prema njenim izjavama, nakon prekida ostali su u prijateljskom odnosu.

Ella Dvornik se družila s bauštelcima pa otkrila koliko zaradi mjesečno, svi ostali u čudu




Podsjetimo, za razvod između Elle i Charlesa saznalo se u kolovozu ove godine. Nedugo nakon vjenčanja 2019. godine zajedno su uselili u kuću u Balama, oko koje se trenutno i spore. Osim podjele kuće, uskoro bivši supružnici međusobno su iznijeli i nekolicinu optužbi.

Ovog ponedjeljka Ella i Charles snimljeni su ispred Općinskog suda u Puli, u društvu svojih odvjetnika. Kako prenosi 24 sata, sudski proces zatvoren je za javnost, primarno zbog zaštite privatnosti njihovih kćeri Balie i Lumi. Cijeli sudski spor, koji je tek započeo, ni Ella ni Charles nisu htjeli komentirati za medije.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.