foto: arhiva

ODVJETNIK ANTE GOTOVINE PUPOVCU: ‘Tko o čemu, **** o poštenju’

Autor: Eva Grgić

Još je jednom žestoko na relaciji Srbi u Hrvatskoj – Hrvati u Hrvatskoj. Odvjetnik hrvatskog generala Ante Gotovine, Luka Mišetić na svome je Twitteru upitao Milorada Pupovca i Dejana Jovića da iznesu mišljenje o genocidu u Srebrenici. Pupovca je to uvrijedilo te je u gostovanju na N1 rekao da je Mišetić “ratni zločinac”. Mišetić ga je na to nazvao “etnobiznismanom” te u komentarima istaknuo da mu je postavio normalno pitanje koje je nedavno bilo i jedna od točki dnevnoga reda u raspravama Europskog parlamenta.

Rasprava tu nije stala. Jedna je korisnica rekla da bi Hrvati voljeli imati više “ratnih zločinaca” kao što je Mišetić, a manje “etnobiznismana” kao što je Pupovac.

Osim ovih, našlo se još zanimljivih komentara u tweetovima gdje su se oglasili i srpski korisnici prozivajući Hrvate za ratne zločine. Tako jedan korisnik piše: “Srebrenica je grad u BiH. Luka Mišetić ne želi priznati udruženi zločinački poduhvat u BiH, kao i presudu za ratni zločin Daria Kordića. Pupovac i Jović nikada nigdje nisu negirali genocid u Srebrenici. Ti si taj koji negira presude Haaga.”

Za kraj je Mišetić tweetao:




 

Vjerujemo kako ovdje priči nije kraj…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.