Screenshoot

PUPOVAC POTPUNO IZGUBIO KONTROLU! Gotovininu odvjetniku izgovorio gnjusne uvrede!

Autor: S.V.

Gostujući na N1, Milorad Pupovac osvrnuo se na polemiku kandidata SDSS-a Dejana Jovića i Jadranke Kosor, koju je blokirao jer je poručila da Pupovac Oluju naziva etničkim čišćenjem. S druge strane, Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine i drugih haških optuženika, Pupovca je na društvenim mrežama prozvao da negira genocid u Srebrenici.

Pupovac je poručio da se diskusija vodila preko njihovih leđa te da su im se pripisivali stavovi koje ne zastupaju. Pogotovo je oštar bio prema Luki Mišetiću.

“Gospodin Mišetić je mene za nešto prozivao. Taj gospodin ne zavređuje da se osvrćem na njegove objede jer on je jedan običan ratni profiter koji nesreću Bošnjaka, Hrvata i Srba iz svoje američke debele fotelje naplaćuje debelim i golemim svotama novca, uključujući i novac ove države. Zadnji je koji meni i Joviću može spočitavati da negiramo bilo kakvu vrstu zločina i bilo čije stradanje. Prema tome, molim vas, nemojte me pitati o tome jer to je za mene uvredljivo”, poručio je Pupovac.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.