Foto: KFOR

NATO prepoznao časnicu Sandru: Kao vođa tima nagrađena za izvrsnost

Autor: Dnevno.hr/S.V.

Pripadnici 40. hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO operaciji KFOR u Republici Kosovo tijekom posjete zapovjednika KFOR Regionalnom zapovjedništvu zapad (RC-W), nagrađeni su za izvrstan doprinos u radu od strane prvog dočasnika KFOR-a.

Prvi dočasnik KFOR-a Command Sergeant Major Cengiz Yilmaz uručio je nagradu “COIN Prvog dočasnika KFOR” stožernom naredniku Marijanu Katiniću i desetnici Sandri Špoljarić čija su zalaganja i izvrstan doprinos u provedbi zadaća prepoznata od strane dočasničkog lanca potpore Regionalnog zapovjedništva zapad.

Foto: KFOR

NATO prepoznao Sandru kao vođu skupine

Stožerni narednik Marijan Katinić u operaciji KFOR obnaša dužnost ADMIN NCO/DRIVER RC-W, a desetnica Sandra Špoljarić pripadnica je manevarske satnije na dužnosti Vođa skupine.

Ovo priznanje samo je još jedna potvrda u nizu o izvrsnom radu pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske u području operacije potpore miru KFOR na Kosovu.

Vojska traži Hrvate za razne službe: Evo koji su uvjeti i do kada su prijave
Autor:Dnevno.hr/S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.