VAŽNO UPOZORENJE: Ime anđela kojem se NE SMIJETE moliti!

Autor: Vjera

Mnogi mu se mole jer ne znaju da ne smiju!

– U današnje vrijeme sve je popularnije spominjanje, bavljenje i molitve anđelima. Knjige se pišu, filmovi rade, novine i časopisi pune govorom i molitvama (??) upućenima anđelima. Treba biti jako oprezan sa temom anđela, a još više sa molitvama i zazivanjem anđela. Jer postoje sveti anđeli i pali anđeli.
Svijet kako se više okreče od Boga, tako se više zanima za okultno. To ide gotovo automatski, ali nesvjesno.

Osobno savjetujem moliti samo službene molitve Crkve, koje se obraćaju anđelu čuvaru, zazivaju svete anđele (bez spominjanja njihova imena) ili spominju imena samo onih anđela čija se imena nalaze u Bibliji: Mihael, Gabriel i Rafael.

Nikakav Uriel nije zapisan u Bibliji. I zato se ne savjetuje niti ga spominjati. Niti jedan molitvenik koji je odobren od Crkve ne spominje Uriela, zato ga ni vi ne spominjite.

Također i druga imena anđela, koja nisu zapisana u Bibliji i životu svetaca, ne zazivajte. – upozorava svećenik vlč. Silvio Španji.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.