foto: pxhere

Stavio kamen iz Međugorja opsjednutom čovjeku na glavu, riječi demona obišle su svijet

Autor: Z. K.

Zanimljivo svjedočanstvo ispisano je u poznatoj knjizi pod nazivom „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja,  svećenika i egzorcista don Ambrigoia Ville o kamenju s Podbrda, mjesta ukazanja Gospe u Međugorju.

„Jedan mi je biskup, koji također prakticira egzorcizme, poklonio dva kamena s Podbrda jer ja ne mogu tamo gore zbog koljena, no on se popeo i donio mi ovo kamenje. U nekim sam prigodama na glavu opsjednutih stavio vrećicu s ovim kamenjem i svaki put ta je gesta izazvala burne reakcije demona koji očajni viču:

‘Ukloni tu zemlju, makni je.’ Ponekad sam pitao: ‘Zašto je moram maknuti?’ I odgovor je bio: ‘Jer je blagoslovljena!’ Ali opsjednute osobe ne znaju što se nalazi u vrećici, ne znaju da je unutra to kamenje i odakle dolazi!“, svjedoči don Ambrogio Villa u spomenutoj knjizi.

Ovaj svećenik sa grupom svojih župljana boravio je u Međugorju. Osim lijepog iskustva hodočašća, posvjedočio je javno i još jedno iskustvo koje je imao u molitvi egzorcizma nad jednom posjednutom osobom.

U tijeku molitve, pustio je poznatu pjesmu međugorsku pjesmo: „Gospa majka moja…“

Na to je nečisti duh uzviknuo: >>>više na vjera.hr




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.