Patrik Macek/PIXSELL

‘KARIZMATICI ZAVODE’: Objava poznatog odvjetnika uzburkala sve! ‘Pozivam vas da ne molite ovo’

Autor: Vjera

Molitva koja nas odlvači od istine, kaže Knezović

Poznati odvjetnik Mate Knezović koji na društvenim mrežama često progovara mnogim tememama, a vezanim i za moral odnosno katoličku duhovnost i vjeru, ovoga puta objavom je uzbrurkao mnoge. Objava mu nosi naziv: Karizmatici zavode, a Knezović se osvrnuo na mnoge molitvene akcije koje pozivaju vjernike da mole za prestanak pandemije. Knezović smatra da je to krivo, i da umjesto prestanka pandemije, Boga trebamo moliti da izdržimo sve što dolazi pred nas, uključujući i progon koji mnogi ignoriraju.

Objavu prenosimo u cijelosti:

‘Karizmatici zavode!
Vidim da se neprestano poziva na molitvu za prestanak tzv. pandemije. Sve pozivam da NE MOLE za “prestanak pandemije”, nego da Bog zaštiti čovječanstvo od genocida, a Katoličku crkvu od uništenja.
Pozivi, osobito karizmatskih grupa i pokreta, su samo dokaz površne duhovnosti, odsustva čitanja znakova vremena i nedostatka katoličkog duha.
Izloženi smo najvećem zločinačkom planu u povijesti, koji dolazi doslovno iz Pakla, a nama nude bonbončiće. Ovakva molitva je podrška njihovom planu jer nas odvlači od istine i ciljanje molitve. Ona kaže da je sve u redu, osim, naravno, “pandemije”.
Umjesto da se pripremamo za odgovor na genocid, koji je u tijeku, i promišljamo te molimo da nas Duh Sveti nadahne kako odgovoriti na progonstva, koja su u cijelom svijetu, duhovnjaci nas zavode.
Trebamo duha mudrosti, razuma, savjeta, jakosti, znanja, pobožnosti i straha božjeg. Svi ovi darovi su nam nužni u ovom dramatičnom vremenu i od Boga udaljenom čovjeku.’

https://www.facebook.com/mate.knezovic.79/posts/3373904649388423

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.