Flickr

Isus u ukazanju otkrio kako možemo zaustaviti sve ratove svijeta

Autor: Vjera

Učinite ovo i svi ratovi će prestati, kaže Isus

Službenica Božja Majka Sofija Paula Tajber koja je doživjela je više Gospodina Isusa Krista koji je predao njoj i svijetu svoju Božansku Dušu. Naime, ona je utemeljiteljica pobožnosti presvetoj Duši Kristovoj, pobožnosti koju je Isus preko nje dao svijetu kao znak posljednjeg vremena. Za vrijeme jedne molitve Isus Krist otkrio je Božjoj službenici Sofiji Pauli Tajber kako zaustaviti ratove ovog svijeta.

‘Nakon večernje molitve, klečala sam smirena duha pred svetohraništem i osjećala sam u sebi djelovanje triju božanskih osoba. Željela sam ispuniti Božju volju pa sam s ljubavlju zapitala Boga, što on milosrdan želi od mene, koji mi je posao namijenio na ovoj zemlji. Odmah mi je došla radosna misao puna svete nade da Gospodin Bog želi otkriti tajnu na koji način da spriječimo ratove na zemlji. Da svi narodi žive u miru, poštenju i u punini vjere. Da se svi međusobno pomažu u radu i da zajedno otkrivaju tajne života. Tako sam se okrenula Bogu s punim povjerenjem i rekla: Vječni naš gospodine Bože. Reci na koji način možemo stati na kraj svim ratovima koji su odgovorni za takva uništenja na zemlji, koji uzrokuju grijeh i bijedu i patnju i koji uzalud troše ograničenu ljudsku snagu u tzv. borbi za bolje sutra. Tad sam čula Božje obećanje puno milosti koje budi nadu Božje pobjede: U trenutku kada na svijetu prestane grijeh pobačaja, prestat će svi zemaljski ratovi’.

Majka Tajber jedna je od prvih koja je temeljem ovog mističnog iskustva podigla alarm za spas nerođene djece. Upozoravala je svijet da će grijeh čedomorstva navući osvetu ne samo na – usmrtitelje nerođenih, nego i na čitav ljudski rod koji pred tim zločinom šuti.
Podsjetimo, Worldometer je 31. prosinca 2021. objavio izvješće koje pokazuje da je pobačaj bio vodeći uzrok smrti u svijetu 2021. godine, s 42,6 milijuna smrtnih slučajeva. To podiže pobačaj na razinu genocida. Drugim riječima, čovječanstvo je natopilo krvlju nevinih, Zemlju baš kako to princ ovog svijeta i zahtjeva.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.