Kraj zemunskog klana: Cvetko Simić na Jarunu ubijen zbog fatalne supruge?

Autor: M.M.

'Osjećala sam se zapostavljeno kao žena jer je moj muž zbog posla često bio odsutan od kuće. Ovaj čovjek, s kojim me je Cvetko upoznao 2006. godine u Zagrebu kod jezera Jarun, počeo mi je da slati email poruke. Nažalost, prijale su mi', kazala je.

Udovica Cvetka Simića, ubijenog na zagrebačkom Jarunu početkom 2010. godine, na suđenju pripadnicima Zemunskog klana otkrila je tko je, prema njoj, ubio njezina supruga.

Na Specijalnom sudu u Beogradu ovog je tjedna održano ročište u postupku protiv članova zemunskog klana za niz zločina, na kojem je Ana Simić uptužila Kalinića za smrt svojeg muža.

Beograđanka Ana Simić (36), udovica srpskog mafijaša Cvetka Simića, čije je obezglavljeno tijelo 2010. godine nađeno u jezeru Jarun, javno je optužila Sretka Kalinića za smrt svojeg muža, ne poričući da je s Kalinićem bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ana Simić upitala Kalinića gdje joj je muž, na što joj je on odgovorio: “Pa nisam ti ga ja ubio”.

Govorila je o svojoj ljubavnoj vezi s jednim od optuženika Sretkom Kalinićem. ‘Osjećala sam se zapostavljeno kao žena jer je moj muž zbog posla često bio odsutan od kuće. Ovaj čovjek, s kojim me je Cvetko upoznao 2006. godine u Zagrebu kod jezera Jarun, počeo mi je da slati email poruke. Nažalost, prijale su mi’, kazala je.

Ana Simić upitala Kalinića gdje joj je muž, na što joj je on odgovorio: “Pa nisam ti ga ja ubio”.

Srpski mediji prozvali su Anu “crnom udovicom zemunskog klana”, a opisuju je kao zanosnu brinetu zbog koje su se dugogodišnji kriminalni ortaci međusobno pobili i zbog koje je i propao najmoćniji kriminalni klan Srbije.




Optuženik Luka Bojović navodno se u međuvremenu raspitivao o Cveletovom ubojici, zbog čega ga je Kalinić prozvao da je odgovoran za niz zločina. Ovu je priču na suđenju u ponedjeljak ispričala i Ana Simić.

‘Svjesna sam da se ovim svjedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na kraj ovom čovjeku koji je uništio moju obitelj i učinio zlodjela ljudima oko nas, našim prijateljima’, kazala je Simićeva.

Na suđenju ‘zemuncima’ u ponedjeljak je svjedočila i Arkanova udovica, Ceca Ražnatović, koja je rekla da je optuženog Luku Bojovića upoznala prije 20 godina, ali da o njegovim navodnim zločinima ne zna ništa.




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.