FOTO: Screenshot/RTL

RAZOTKRIVEN PEDOFIL UČITELJ Dirao ih je po kosi, nogama, ramenima… a one su sve snimile!

Autor: Dnevno

Nastavnik informatike osnovne škole u Novom Marofu prijavljen je i policiji i Ministarstvu obrazovanja zbog sumnje u spolno uznemiravanje učenika. Mete nastranog nastavnika bile su učenice u dobi od 11 i 12 godina, a zlostavljao je čak osam njih. Djevojčice su bile toliko smione da su nastavnika uspjele snimiti mobitelom dok je dirao njihove kolegice. Priču donosi RTL, čiji su reporteri uspjeli razgovarati s roditeljima nekih od napadnutih djevojčica, ali i s ravnateljem škole koji je odgovoran za sve što se u školi događa.

“Kći mi je pričala da na satu informatike učitelj miluje curice po kosi, dira ih po ramenu. Kasnije je sve učenice počeo dirati po nozi, leđima, a odnedavno ih dira i po stražnjici, počeo je i sa štipanjem, govori im da su komadi”, rekla je za RTL-ovu emisiju “Potraga” majka 11-godišnje učenice.

Učitelj je došao do njezine stolice, čučnuo, stavio je ruku na naslon pa spustio i počeo je dirati po stražnjici”, rekla je majka 12-godišnje učenice.

“U toj cijeloj situaciji bio sam izbezumljen i nisam znao na koji način da pomognem djetetu”, rekao je otac 11-godišnje učenice.

“U cilju zaštite djece koja su nam na prvome mjestu, odnosno njihove sigurnosti, ne mogu davati detaljne informacije”, rekao je ravnatelj škole OŠ Novi Marof Anđelko Bošnjak.

Prozvani nastavnik trenutno je na bolovanju, a policija nastavlja istragu. Zastrašujuće zvuči da svakoga dana na vidjelo izlaze priče žrtava iz nekih prijašnjih generacija te škole.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.