Foto: Screenshot/YouTube/Avaz

Pijan autom ubio dvoje djevojke i kaže da nije kriv: Roditelji u suzama i nevjerici

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Armin Berberović koji je u svibnju ove godine automobilom ubio Azru Spahić i Almu Suljić u sarajevskom naselju Marijin Dvor danas se pred Kantonalnim sudom izjasnio da nije kriv. Nakon ročišta roditelji Alme Suljić su bili ogorčeni i razočarani.

“Ovo je van pameti svake. Ne razumijem da se neko može tako izjasniti nakon svih ovih događaja kroz koje smo mi prošli. Ovo je još jedan dodatni stres za nas. Ja sam se ljudski nadao da postoji mrva čovječnosti, mrva sažaljenja, ali sam se prevario. Ovo je bolno i stresno, skoro kao dan nesreće”, rekao je otac Alme Suljić, dodavši da nije siguran je li to ‘njegova neljudskost ili savjet da se ide u bolan proces koji će roditeljima nanijeti dodatan stres”.

Foto: Facebook

Majka shrvana: Tražimo maksimalnu zatvorsku kaznu

Majka je rekla da ne zna je li joj gore bilo na dan nesreće, na dan sprovoda ili danas.

“Ne znam što bih rekla. Ne dolazi u obzir nikakav sporazum. Zahtijevamo maksimalnu zatvorsku kaznu. Apeliram još jednom da hitno oni koji to mogu urade nešto po ovom pitanju i da se za ovakve prekršaje dodjele duplo veće kazne. 20 godina za dvostruko ubojstvo je premalo”, rekla je.

Zoranu iz Zagreba izgubio se svaki trag: Udaljio se s adrese i nema ga

Odvjetnik optuženog: Da je rekao da je kriv, ne bi bilo suđenja

Nakon ročišta prisutnim novinarima obratio se i odvjetnik optuženog Berberovića, Rusmir Karkin. Rekao je da se njegov klijent danas izjasnio da je kriv, ne bi bilo suđenja.




“Pokušat ćemo kroz suđenje ispraviti određene činjenice za koje mi kao obrana smatramo da nisu pravilno utvrđene”, rekao je odvjetnik.

Podsjetimo, 26. svibnja ove godine Armin Beberović izazvao je tešku prometnu nesreću dok je svojim automobilom upravljao u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole. Azra Spahić stradala je na mjestu, a Alma Suljić kasnije je podlegla ozljedama.

Oglasila se majka ubijene Vanje: ‘Neshvatljivo mi je da je moja prelijepa djevojčica sada u grobu’




Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.