Foto: Darko Tomas / CROPIX/Facebook

Nikola je nestao u Zagrebu, nije došao po kćer u vrtić: Samohrani je otac, sestra moli za pomoć

Autor: M.P.

Jučer je u Zagrebu nestao Nikola Gračak, trebao je pokupiti svoju kćer iz vrtića, no tamo nikada nije došao. Njegova sestra Maja je na Facebooku objavila apel za pomoći u potrazi.

“U utorak je nestao moj brat Nikola Gračak. Trebao je doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je neko vidio ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da nam hitno javi”.

U sve se uključila policija.

Nikola je samohrani otac, nikad ne bi ostavio kćer

Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192.

Kako Dnevnik.hr doznaje od Maje, Nikola je trebao doći po kćer u vrtić poslije posla, normalno kako je to činio svakoga dana. Sam živi s djevojčicom, rastavljen je i ima skrbništvo nad djetetom.

Iz vrtića su se obitelji javili tek oko 21 sat, kada im se javila i majka djeteta te su im rekli da Nikola nije došao po kćer. Majka ne živi s njima i nema skrbništvo. Sestra je preuzela djevojčicu te je ona sada kod nje. O svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb.




Veliki požar u marini u Medulinu: Izgorjelo najmanje 20 brodica, ljudi skakali u more




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.