Foto: Unsplash

Majka medvjedica skočila u rijeku za mladunčetom, pogledajte nevjerojatnu snimku

Autor: B. D.

Poznata je izreka da bi majka napravila sve za svoje dijete, a to se može vidjeti i kod nekih vrsta u životinjskom svijetu. Istinitost ove izreke potvrđuje i požrtvovnost majke medvjedice koja je skočila u rijeku kako bi spasila svoje mladunče koje je palo s željezničkog mosta.

Ova zanimljiva scena se odigrala kod sela Terryville u američkoj saveznoj državi Connecticut. Dva medvjeda su šetala po mostu, kad se mladunče poskliznulo i palo u rijeku. Hrabrost majke medvjeda jedna obitelj je ovjekovječila na kameri.

Mama medvjed je prvo zbunjeno gledala uokolo, a zatim se sjurila dolje kako bi dosegla svoje mladunče.

Ponovno je palo u vodu

Jednom kad ga je izbavila iz vode, medvjedić je ponovno pao u rijeku. Ovog puta ga je uspjela skroz izvući, a kasnije su ih vidjeli da se vraćaju u šumu.

Tražio od države više od 5000 eura jer mu je psa rastrgao vuk, a onda ga je šokirala presuda

Medvjedi se ponekad približavaju selima i gradovima ako u šumama nedostaje hrane i vode. Također često su zbunjeni klimatskim promjenama koje im mijenjaju trajanje hibernacije. Ako sretnete medvjeda u divljini nemojte im se približavati jer mogu biti jako opasni.




 




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.