Foto: Mirko Ferlin / CROPIX.

Lukavi Hrvat nasamario Milanovića i SDP, a sada ima novu vijest: ‘Tko je jamio, jamio je’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Jedan korisnik Interneta preduhitrio je predsjednika Zorana Milanovića, Peđu Grbina i njihov cijeli PR i marketinški odjel kada je zakupio sve domene s nazivom “Rijekepravde” i “Rijeke-pravde”. No, ima novu vijest, a to je da spomenute domene imaju novog vlasnika.

Na njima sada piše obavijest “Prodano!”. Ovaj lukavi Hrvat je još poručio i “tko je jamio, jamio”. Na stranicama se također navodi da će novi vlasnik biti objavljen u ponedjeljak ili utorak, a “do tada, sretan Uskrs”.

Podsjetimo, prije tjedan dana anonimni Hrvat je postao nacionalna vijest kada je kupio sve domene “Rijeke pravde” te poslao poruku političkim akterima koja je nasmijala cijelu Hrvatsku. “Je*iga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima”, napisao je na stranici ‘rijekepravde.com’, na kojoj je objavio i banner s natpisom “Kupi me” i imenima “Peđa” i “Andrej” (Plenković) koja izmjenjuju poziciju.

Foto: Rijeke.pravde.hr/Screenshot

SDP rekao da ih ne zanima

“Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali očekujte da ću se u tom slučaju prodati, a da neće ni pročitati rezultate izlaznih do kraja. Kao da sam manjinac, hahahahaha”, pisalo je pri čemu su bili ostavljeni podatci za stupanje u kontakt. “Kontakt na [email protected]”, napisao je.

Informacija da je netko zakupio domenu ‘rijekepravde’  u SDP-u nije izazvala baš nikakvu reakciju ni interes jer, poručili su, njihov je fokus komunikacija s građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, ‘web stranice su već pomalo ‘passe’.

Dodali su i da su im puno važnije društvene mreže s kojih komuniciraju s građanima, a imaju i platformu dostojanstvo.hr koja također služi u interakciji s građanima. Ne vide nikakvu dramu za stranku oko zakupljivanja domene ‘rijekepravde’. Zasad još nisu reagirali na vijest o novom misterioznom kupcu.

Butković objavio anketu o Milanoviću, ali komentari mu ne idu u prilog: Ovo nije očekivao







Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.