Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Iz bolnice u Puli vratili dvogodišnju djevojčicu doma, drugi dan preminula

Autor: N.K

Strašna tragedija dogodila se prije nekoliko dana u Puli kada je preminula dvogodišnja djevojčica, a kako doznaje Index cijeli slučaj preuzeo je DORH. Naime, roditelji su dan ranije bili s djetetom na pregledu u bolnici, no curica je otpuštena kući.

Nije ovo prva ovakva vijest iz hrvatskog zdravstva i zato je posebno zabrinjavajuća.

Istarska policija potvrdila je kako je djevojčica dovedena u bolnicu u noćnim satima 18. veljače zbog pogoršanja zdravstvenog stanja te je na nakon reanimacije preminula.

Iz Državnog odvjetništva i iz bolnice doznaje se da je slučaj preuzeo DORH. Daljnje informacije iz bolnice nisu spremni davati.

“Prema mojim saznanjima, roditelji nisu s djetetom bili na hitnoj pomoći već su ga sami vozili u bolnicu. Druge detalje ne znam”, rekla je za Index Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

“Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija, a točan uzrok smrti bit će poznat nakon dobivanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva”, objavila je ranije policija.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.