Foto: Ilustracija/Paun Paunovic/CROPIX

Hrvatski branitelj i otac krao zimsku i sir za troje djece: Prijeti mu grda kazna

Autor: Dnevno.hr

Zbog toga što je u jednoj trgovini ukrao hranu vrijednu 145 eura, otac troje djece mogao bi završiti u zatvoru na godinu dana. Naime, protiv Branka je podignuta optužnica zbog sumnje da je u listopadu ukrao nekoliko prehrambenih proizvoda iz trgovine u Sesvetama, piše Danica.hr.

“S police je uzeo pet komada goveđe salame 500 grama, šest komada sira Livanjski 300 grama, osam komada salame Zimska 300 grama, šest komada tuna s grahom 2×160 grama, tri komada salame Domaća 500 grama, jedan komad sudžuka 0,504 kilograma, ukupne vrijednosti 145,09 eura“, navodi se u optužnici.

Foto: NosachxVitaliy, Ilustracija

Prijeti mu bezuvjetan zatvor

Tužitelji za njega traže godinu dana zatvora i to bez mogućnosti uvjetne kazne, jer je već ranije osuđen za slično nedjelo. U obzir pritom ne uzimaju da je riječ o ocu troje djece i odlikovanom hrvatskom branitelju, koji je svoj čin i priznao.

“Malo sam si popio i ukrao te stvari. Kad je zaštitar prišao, nisam mu pružao otpor i predao sam mu sve. Bilo je oko osam sati navečer, bio sam sam. Imao sam veći ruksak koji se nosi preko oba ramena. Uzeo sam iz vitrina salame razne vrste, više komada, ne sjećam se koliko. Uzeo sam sireve, Livanjski, u trokutu vakumirane. Uzeo sam konzerve ribica, mislim da je bila tuna, proizvođača Eva. Sve sam stavio u ruksak. Na blagajni sam zatim platio jednu pivu i krenuo van. Prošao sam kroz blagajnu i kada sam bio na izlazu, ispred vrata me je dočekao zaštitar. I eto…”, priznao je Branko.

Mlada reprezentativka uhićena pijana za volanom, moglo bi ju skupo koštati




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.