S Yugom obojanim u bojama srpske zastave putovat će od Prevlake do Istre

Autor: P.R.

Na taj se neobičan pothvat vlasnik i glavni urednik Televizije TNT iz Bele Crkve, Stefan Cvetković, odlučio poslije boravka na hrvatskoj obali krajem kolovoza kada su mu u razmaku od dva dana na autu najprije razbili far, a zatim probušili četiri gume.

Vlasnik i glavni urednik Televizije TNT iz Bele Crkve Stefan Cvetković odlučio se na eksperimentalno putovanje u ‘Yugu’ obojenom u boje srpske zastave u koji će biti postavljene četiri web kamere, od Prevlake do Istre, piše Danas. Na taj se neobičan pothvat odlučio poslije boravka na hrvatskoj obali krajem kolovoza kada su mu u razmaku od dva dana na autu najprije razbili far, a zatim probušili četiri gume. Vandaliski čin dogodio se nakon razgovora s premijerkom Kosor u Dubrovniku koja mu je poručila da je Hrvatska sigurna zemlja, a turisti iz Srbije više nego dobrodošli.

– Na autu će pisati: Ja sam auto iz Srbije, ali nisam ništa kriv, vozi me čovjek, a ne Srbin ili Hrvat. Napravit ću eksperimentalnu rutu po hrvatskoj obali sa četiri web kamere koje će non-stop prenositi što se događa. Ne želim nikoga provocirati, to je jedna vrsta protesta protiv zaista nerazumnog ponašanja – poručio je Cvetković koji sebe smatra slobodnim čovjekom i nema najmeru dopustiti ‘ da mu nitko od mediokriteta s bilo koje strane ograničava slobodu kretanja’.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.