Obilježavanje 19. obljetnice akcije ‘Plitvice’ i pogibije Josipa Jovića

Autor: dnevno.hr

Sveta misa zadušnica za Josipa Jovića i sve pale branitelje u Domovinskome ratu služit će se u Župnoj crkvi Svih Svetih u Aržanu.

Povodom obilježavanja 19. obljetnice akcije ‘Plitvice’ i pogibije Josipa Jovića, prvog hrvatskog redarstvenika , sutra će se njegovom rodnom mjestu Aržanu održati niz prigodnih događaja.

Visoko izaslanstvo MUP-a posjetit će obitelji Jović u njihovu domu, a potom će na mjesnom groblju paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca odati počast poginulom redarstveniku.

Misa zadušnica za Josipa Jovića i sve pale branitelje u Domovinskome ratu služiti će se u Župnoj crkvi Svih Svetih u Aržanu.

Jedan od načina davanja počasti bit će i održavanje maratona od Karlovca do Plitvica u organizaciji Udruge Specijalne jedinice policije ‘Grom’.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.