Dobrodošli na stranice news portala dnevno.hr

Autor: Portal dnevno.hr

'Ne slažem se s onime što govoriš, ali bih životom branio tvoje pravo da izraziš mišljenje'- Voltaire.

Dragi čitatelji,

Dobrodošli na internetske stranice news portala dnevno.hr. Vizualnu ugodu koju, nadamo se, izaziva prvi pogled na naše informativno sučelje, potrudit ćemo se proizvoditi i održavati još dugi niz godina. Vjerujemo da će uz vašu pomoć, sugestije i razumijevanje, odnosno našu profesionalnost i pristupačnost, ovi prvi zajednički koraci rezultirati obostranim zadovoljstvom. U konačnici, čitatelji su srce svega što radimo.

Valja naglasiti da je portal dnevno.hr nezavisan, nepristran i istinoljubiv; stvoren da na zaslone monitora isporuči novinarstvo vrhunske kvalitete.

Osnovna svrha mu je obogaćivanje ljudskih života sadržajima koji informiraju, educiraju i zabavljaju, stimulirajući tako kroz razne teme neformalno obrazovanje o događanjima i razmišljanjima diljem univerzalno različitog svijeta.

Danas smo zajedno otvorili novi prozor u taj svijet.

Želimo Vam…

…bolji dnevni ritam,







Autor:Portal dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.