Screenshot/YouTube

Srbi se nemoguće sprdaju sa Đokovićevom ženom

Autor: P.V.

Oni malo stariji pamte Bolji život, legendarnu jugoslavensku TV seriju, no postojala je još jedna, čak i bolja – Srećni ljudi. Upravo je iz te serije stigla inspiracija za jednu šalu, šalu na račun gospođe Đoković…

Novak Đoković i njegova supruga Jelena nedavno su zablistali na crvenom tepihu povodom dodjele Laureus nagrade u Madridu. Upravo tamo Jelena se zabavila parodijama koje su nastale inspirirane njezinim viklerima na glavi.

Nedugo nakon toga na društvenim mrežama proširila se parodija videa na kojem Jelena s viklerima na glavi priča s Novakom. Netko je dodao i zvuk scene Ristane i Aranđela iz tamošnje serije Srećni ljudi u kojoj joj on hvali frizuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)




Hit na mrežama

Upravo je ta snimka uhvatila oko 35.000 lajkova u samo jednom danu, a uspjela je nasmijati i samu Jelenu koja ju je podijelila na Instagramu.

A Novak Đoković polako se priprema za nastavak zemljane sezone, njegov cilj je obrana naslova na Roland Garrosu, a što neće biti niti malo lak zadatak. Rafael Nadal više mu nije prijetnja, ali je njegova forma koja i zabrinjava navijače. Nije još osvojio naslov ove godine…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.