Sašo Rajsar ipak nije u dresu Hajduka došao na Maksimir

Autor: dnevno.hr

Iako je hrabri mladić iz Jesenica, zaista došao pred stadion, policija ga je spriječila u naumu da se popne na sjevernu tribinu.

Slovenski hokejaš u dresu Medveščaka, Sašo Rajsar, ipak nije došao na sjevernu trbibinu Maksimira odjeven u Hajdukov dres. On se, naime, okladio sa prijateljicom da će ukoliko Medveščak ispadne od Red Bulla, otići na polufinalnu utakmicu nogometnog kupa Hrvatske, samo u bijelom dresu a plavoj tribini. Iako je hrabri, i očito nedovoljno informirani, mladić iz Jesenica, zaista došao pred stadion, policija ga je, na svu sreću, spriječila u naumu da se popne na tribinu.

– Kada sam došao pred stadion, Uprava kluba me nije htjela pustiti. Rekli su kako me ne mogu čuvati od Bad Blue Boysa koji bi to vjerojatno shvatili kao provokaciju – izjavio je Rajsar.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.