Guliver image

Pogledajte stravičnu ozljedu Hrvatice na golu Crne Gore

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u neviđenoj drami je pobijedila Crnu Goru s 26:25 i tako važnom pobjedom otvorila drugi krug Svjetskog prvenstva u Švedskoj.

Dominirale su naše djevojke od prve sekunde te imale prednost cijeli susret. Za razliku od utakmice sa Švedskom Hrvatska je od prve minute znala što želi u napadu te su bile puno čvršće u obrani.

Nažalost trenutak koji je obilježio prvo poluvrijeme je ozljeda vratarke Crne Gore, Marte Batinović. Bivša reprezentativka Hrvatske je krivo stala tj. koljeno joj je “propalo” te je pala na pod od boli.

Gradi se novi stadion u Hrvatskoj, bit će veći i od mađarskog ponosa

Ružne scene

Bolan urlik u dvorani šokirao je sve, a s terena su je iznijele suigračice jer nije mogla hodati. Gotovo sigurno je prvenstvo za nju završeno, a veliko je pitanje hoće li moći nastaviti sezonu.

Podsjetimo, ona je 2015. bila i najbolja rukometašica Hrvatske, ali puklo je na relaciji sa Savezom nakon što se zbog obiteljske tragedije nije osjećala spremnom da zaigra za reprezentaciju. Video pogledajte OVDJE.




Crna Gora je ostala na vrhu ljestvice s četiri boda, koliko ima i Švedska uz utakmicu manje. Hrvatska se s tri boda probila na treće mjesto. Četvrta je Mađarska s dva boda, jedan ima Senegal, a na dnu je Kamerun bez bodova.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.