Blanka je skakala sama

Autor: dnevno.hr

Najboljim skokom ove sezone neponovljiva Blanka postavila je novi rekord mitinga u češkom Trinecu, a priliku za još boljim rezultatima imat će za tjedan dana u Bruxellesu.

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić otvorila je sezonu s preskočenih 201 cm u češkom Trinecu. Time je Blanka postavila novi rekord mitinga, a bio je to i najbolji skok ove sezone na atletskim borilištima.

Pobjedu je osigurala s preskočenih 194 cm, pa je ostatak natjecanja skakala sama. Publiku je oduševila kada je postavila rekord mitinga s preskočenih 198 cm, da bi samo koji trenutak kasnije taj rekord popravila za dodatna tri centimetra.

Letvicu je tri puta rušila tek na visini od 203 centimetra. Priliku za još bolje skokove, Blanka će imati za tjedan dana kada nastupa u Bruxellesu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.