Foto: Damir Krajac / CROPIX

Čuveni novinar izbacio Dinamo: Pogrešku je brzo ispravio, ali bilo je kasno

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Nogometaši Dinama u četvrtak su navečer napravili veliki uspjeh plasmanom u osminu finala Konferencijske lige. Rijetki su im uoči sraza s Betisom davali šanse za prolaz, ali Modri su u dvije utakmice bili bolji i zasluženo su s ukupnih 2:1 prošli dalje.

Gosti iz Seville poveli su na Maksimiru golom Cedrica Bakambua u 39. minuti, ali Dinamo je preko Takura Kaneka u 56. minuti izjednačio na 1:1, što je bio rezultat koji se održao do samog kraja. Modri su tako uspješno obranili 1:0 pobjedu iz Seville i prošli među 16 najboljih u ovome natjecanju.

“Nema nikakvog slavlja, izbacili smo Betis, ali nismo ništa napravili što se tiče HNL-a. Žao mi je što igramo tako rano, trebat će nam energija. Dečki su motivirani, imamo još igrača, premda nas nema puno”, govorio je nakon izbacivanja Betisa Dinamov trener Sergej Jakirović.




Potkrala se pogreška

Izravan plasman u osminu finala Konferencijske lige, nakon osvajanja prvih mjesta po skupinama, izborili su Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahče i neki od spomenutih klubova bit će sljedeći suparnik Dinamu.

Ranije smo istaknuli da mnogi nisu vjerovali pobjedi i prolasku Dinama, a među njima je bio i talijanski novinar Fabrizio Romano. On je tako nakon utakmice objavio da je Betis bio taj koji je prošao u osminu finala Konferencijske lige.

Iako je Romano brzo uvidio vlastitu pogrešku, te je istu ispravio, internet ne prašta i trag je ostao. Pogreške se događaju, tko radi, griješi, a Romano je svoju i brzo ispravio.




Reprezentacija se od toga nije dugo oporavila, a sve je pokrenuo predsjednik i loša izjava

 

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.