Gulliver Image

Loše izdanje Slovenije uoči početka prvenstva: Kekova ekipa zabrinula navijače

Autor: I.L.

Neočekivano lošu utakmicu odigrala je Slovenija. Svoju drugu i posljednju pripremnu utakmicu ususret Europskom prvenstvu odigrala je Slovenija koja je danas u Ljubljani ugostila reprezentaciju Bugarske i odigrala neriješenim rezultatom 1:1.

Gosti su u prvim minutama igre držali poziciju, a njihovim ulaskom u šesnaesterac u četvrtoj minuti pogriješio je Jaka Bijol skrivivši kazneni udarac u korist protivnika. Penal je za 1:0 vodstvo Bugarske realizirao Kiril Despodov.

Uslijedio je brz odgovor Slovenaca koji su u 14. minuti iz prve prilike izjednačili – nakon izvedenog kornera i ”odbijanca”, dobro je glavom reagirao Andraž Šporar koji je loptu poslao u mrežu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NZS – FA Slovenia (@nzs_si)




Euforija u Sloveniji

Slovenci su time dočekali Europsko prvenstvo s osam pobjeda, dva remija i  jednim porazom u posljednjih 11 susreta u svim natjecanjima, uključujući i prijateljske dvoboje. Sve je to potaknulo euforiju u Sloveniji, ali ovaj remi malo je zabrinuo navijače jer očekivala se dominacija domaćina.

Slovenci se na Europskom prvenstvu nalaze u skupini C, gdje će im suparnici biti Engleska, Danska i Srbija. Prvu utakmicu igraju 16. lipnja protiv Danske.




Slovenija je zadnji put na velikom natjecanju bila davne 2010. godine i to na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi što je ujedno i jedino na kojem Hrvatska nije bila.

Portugalac koji je branio za Dinamo najavio susret s vatrenima: ‘Portugal ima sve za osvojiti Euro’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.