Foto: Damir Krajac / CROPIX

Emotivni Vatreni pamtit će ovaj dan: ‘Uramit ću ovaj dres, ide za mamu i tatu’

Autor: P.V.

Marco Pašalić zabio je prvijenac za reprezentaciju. Dakako, bio je presretan zbog toga, te je otvoreno prenio svoje emocije i okupljenim novinarima.

“Istina, presretan sam što sam zabio prvijenac na RUjevici. Kod svoje kuće, ali nema najboljeg mjesta za prvijenac, bio bih presretan da sam ga zabio bilo gdje. Osjetio sam da će mi lopta dobro sjesti na volej, zabio sam sličan prvijenac za Rijeku. Čuvam dres s ove utakmice za mamu i tatu, uramit ćemo ga kod kuće.”, rekao je i dodaje:

“Puno sam zahvalan izborniku na prilici, dobio sam je dosta rano, već nakon par utakmica u Rijeci. Daje mi šansu već na višem okupljanja u nizu. Imao sam pad u formi, nije me išlo s golovima, ali najbitnije je da sam ostao zdrav. Nisam očekivao kada sam dolazio u Rijeku da ću tako brzo biti u reprezentaciji.”

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Kovačić želi zlato

Isto tako, novinare je zanimalo je li istina da je pri dolasku u Rijeku postojao interes Dinama i Hajduka: “Teško je to sada reći, bio sam u razgovorima s Dinamom i Hajdukom, ali nisu to bili ozbiljni razgovori. Jakirović me baš htio dovesti u Rijeku, baš je zagrizao i tako se to realiziralo.”

Mateo Kovačić proslavio je 100. nastup: “Lijep osjećaj, dobio sam priliku biti i kapetan. Hvala izborniku i Ivanu što su mi dali tu čast. Najdraži trenutak u dresu Hrvatske? Uh, nemam pojma, to mi je stvarno teško pitanje.”

“U Kataru sam se osjećao stvarno lijepo, bilo je posebno biti dio te momčadi, a nezaboravno je i srebro iz Rusije. Daj Bože da na Euru uzmemo zlato! U prvih 100 nastupa nije bilo trofeja, to jest zlata. Idemo korak po korak na Euro i dat ćemo sve od sebe.”




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.