Foto: Instagram

Zvijezda Kumova odgovorila na teorije o bolesti: ‘To je na neki način moj izbor’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Proslavljena hrvatska glumica, Daria Lorenci Flatz, posebno je zvučno ime na domaćoj sceni. Iako je tijekom karijere ostvarila brojne zapažene uloge, jedna se posebno ističe. Mnogi ju najviše pamte po kultnoj seriji Kumovi, gdje je utjelovila Jadranku Macan. Sada je fanovima te serije odgovorila na često postavljano pitanje.

Glumica je, naime, objavila video na svojem TikTok profilu u kojemu komentira promjenu izgleda. Prema njenim riječima, fanovi je redovito zaustavljaju na ulici ili ju na mrežama ispituju kako to da je naglo smršavila. Iako su mnogi već počeli teoretizirati o nekoj misterioznoj bolesti, Daria je otkrila da je stvar puno jednostavnija.

“Htjela bih samo reći da u zadnje vrijeme dobivam dosta upita o tome zašto sam smršavjela i da li je sve u redu, najviše od publike koja gleda trenutno Kumove. To su epizode koje su snimane nakon Plesa sa zvijezdama gdje sam ja smršavjela skoro deset kilograma i nisam ih vratila”, konstatirala je glumica u snimci.

@daria.lorenci.flatzMršavljenje

♬ original sound – Daria Lorenci Flatz

Izgubljeno nije htjela vratiti

“Nisam ih željela vratiti jer se jako dobro osjećam s tom težinom i lijepo mi je. Tako da samo želim ovim putem reći – jer me to ljudi pitaju na cesti i putem društvenih mreža – samo želim reći da je sve u redu. Ne radi se o nekoj bolesti, ne daj bože nešto takvo, naprosto sam izgubila neke kile koje nisam vratila”, istaknula je Daria.




Glumica Daria Lorenci Flaz podvrgnula se estetskoj operaciji: ‘Okej je malo noža tu i tamo’

“Dobro se osjećam, i na neki način to je sad moj izbor. Tako da, evo, hvala vam na brizi, ali sve je stvarno u redu”, zaključila je glumica. Ovo nije prvi put da je svojim fizičkim izgledom privukla znatnu pažnju fanova, koji se redovito čude njenoj mladolikosti. U komentarima su pratitelji pohvalili njenu iskrenu snimku.




“O draga Daria, svatko ima svoj izbor, istina. Ali baš vas gledam u Kumovima i mislim kako ste stvarno premršavi”, “Moja prijateljica te je vidjela kako prelaziš cestu i rekla je da si 100 puta ljepša uživo nego u Kumovima”, “Tako treba Daria”, “Super! Drago mi je”, “Ajme draga moja Daria, bravo”, poručili su joj fanovi.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.