Foto: Facebook

Živa legenda posjetila Žaka u samoborskim bregima: ‘Obožavam ga, koja dobričina’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Jacques Houdek objavio je na svom Facebook profilu fotografiju s živućom glazbenom legendom, no mnogi na prvu nisu odmah prepoznali o kome je riječ.

“Ono kad ti doma dođe JS. Lijepo, lijepo, neopisivo… druženje s predragim kolegom i živućom legendom! Obožava Juru Stublića! Koja dobričina!”, oduševljeno je napisao Houdek koristeći se i velikim hitom grupe Film i Jure Stublića, ‘Lijepo, Lijepo, Neoposivo’

Jura Stublić je hrvatski glazbenik i tekstopisac, koji je stekao veliku popularnost kao vođa i osnivač grupe Film, jednog od najutjecajnijih bendova u bivšoj Jugoslaviji čiji hitovi poput ‘Zamisli život u ritmu muzike za ples’ i ‘ Sjećam se prvog poljupca’ i danas žive.

Upravo zbog njegovog prepoznatljivog stila, sunčanih naočala i marame oko glave, nekima je bilo teško prepoznati da je upravo on došao Žaku u posjetu. Prisjetimo se samo kako ‘prepoznatljivog’ Jure Stublić na svečanom dočeku hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Katru ili velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornici Kulture 2022. godine.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Zagreb, 220122.
Koncert Jure Stublica i grupe Film u Tvornici Kulture.
Na fotografiji: Jura Stublic.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.