(VIDEO) ŠEŠELJ DIVLJAO U STUDIJU! Opominjali ga bez uspjeha: Ipak, ovo što je rekao u Haagu ne može ništa nadmašiti

Autor: N.K

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj redoviti je gost jutarnjeg programa na TV Pink gdje redovito umjereno rečeno ima osebujne nastupe. Tako je bilo i jutros. Kako javljaju srpski mediji, jutros je Šešelj u jutarnjem programu pobjesnio na voditeljicu kada mu je spomenut Vladan Batinić i Dušanov zakon.

Voditelj je konstatirao kako je mislio da se njih dvojica poštuju što je Šešelja dovelo do ruba.

Razljutio se i zagrmio, izvještavaju mediji.

“Mi se nikad nismo poštovali!

Situacija je potom eskalirala kada ga je voditeljica Irina opomenula da je previše oštar te da zbog njegovih riječi često ona ispašta.

“U mom prisustvu tako više nemojte govoriti”.

Atmosfera je postala napeta kada je Šešelj uznemireno viknuo nakon riječi voditeljice.




“A što mora biti prisutan svatko koga ću napasti”, pitao je Šešelj i dodao da slobodno sutra zovu koga žele “pa neka on mene napada”.

Podsjetimo, Šešelj je poznat po tome da se pred kamerama ne libi reći bilo što. Tako je jednom prilikom psovao pred očima cijelog svijeta na suđenju u Haagu kada je sucima rekao da mu mogu “popušiti k*rac”.

https://www.youtube.com/watch?v=10YEMkVXzv8&ab_channel=INAT%2F%D0%98%D0%9D%D0%90%D0%A2




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.