Foto: Instagram

VESNA PISAROVIĆ SE IZDALA! Nikad ne priča o braku, ali joj se ovaj put omaknulo…

Autor: Dnevno

Vesna Pisarović već dugi niz godina svoj privatni život prilično vješto skriva od očiju javnosti. Nakon što je prije četrnaest godina napustila scenu, dugi je niz godina provela u Berlinu, gdje je živjela sa suprugom, Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca. O svom braku nikada nije htjela previše pričati.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

′Život u Berlinu u neku ruku uopće nije anoniman, jer su njegovi kvartovi, tj. ono što Nijemci zovu Kiez, pravi mali gradovi, gdje se svi prepoznaju. To je kao da se Požega jednog dana smjesti usred neke velike metropole. Iako, naravno, bez te neprestane strepnje malog mjesta od pogleda susjeda i toga što će on reći′, ispričala je Vesna za Večernji list.




Nije poznato zašto Vesna i Ozren ne govore javno o svojem odnosu, no nešto bi se ipak dalo zaključiti iz Vesnine izjave za In Magazin. ‘Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim?’, rekla je jednom prilikom i time dala do znanja ne samo kako joj je u braku, već i o tome što misli o potrebi određenih pojedinaca da uništavaju i prljaju lijepe stvari samo zato što je njima, eto, tako malo ružno u njihovim mikrokozmosima.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.