Foto: RTL

Gledatelji odabrali finaliste Superstara: Sljedeće subote bore se za 50 000 eura

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Osmero najboljih oduševilo je svojim nastupima u polufinalnoj večeri showa Superstar, no glasovima gledatelja u veliko finale prošli su Hana Ivković, Dino Miklaužić, Toni Peruško i Petar Šegedin. Odabrana četvorka će se u finalu boriti i za 50 000 eura.

Polufinalisti su večer otvorili zajedničkom pjesmom ‘Shut Up And Dance‘ grupe Walk The Moon i sve rasplesali, a navijači u studiju nagradili su ih gromoglasnim aplauzom i bodrenjem.

Foto: RTL

Odabrani finalisti Superstara

Polufinale je otvorio Dino Miklaužić izvedbom ‘Ti si mi u krvi’ Zdravka Čolića, pjesmom koju je, simbolično, izvodio u finalu ‘Zvjezdica’ prije osam godina kada je pobijedio.

“Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom. Rekao sam da zvučiš kao dječak. Moja greška. Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini… Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala”, rekao je Tonči Huljić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)




“Ubijaš kako pjevaš. Kod tebe nema smisla komentirati tehniku pjevanja. Kod tebe treba samo komentirati jesi li se povezao sa svemirom ili nisi”, istaknuo je Filip Miletić.

“Mislim da mi je najdraža stvar kod tebe što si ti roker koji s punim pravom uzima ovakve balade i izvodi ih na svoj način. Jako dobro”, komentirala je Nika Turković.




“Izabrao si pjesmu Zdravka Čolića i to si donio na svoj način. Mislim, ti kad budeš pievao, djevojčice će vrištati. Naravno, tvoje srce pripada samo jednoj. Moram reći, imaš inteligentni humor”, rekla je Severina.

Na redu je zatim bila Andrea Jelonjić koja je izvela hit Anastacije ‘Paid My Dues’.

”Hvala na ovome, Andrea, napokon! Ovo sam čekala cijelo vrijeme, toliko ti je leglo sve!” Nika je bila oduševljena, ”Mislim da i ti osjećaš u cijelom svom biću da je ovo bilo najbolje dosad!”

”Prošli put sam rekla da pjevaš neku cabaret pjesmu, nemoj me poslušati, ovim si nas razvalila! Molim te, samo izabiri pjesme koje su tebi za dušu, fantastična si, ideš samo sve više i više”, i Severina je kazala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

“Dobro je što sam bio iskreniji jer svi sad ginete na bini. Ovo je bio tvoj najbolji nastup. Dakle, više ništa nije u našim rukama. Možemo te hvaliti koliko hoćemo, a publika će reći svoje”, rekao je Tonči Huljić, a Filip je dodao da je do polufinala došla s razlogom.

Na pozornicu Superstara u polufinale iz Austrije stigla je Vanessa Kralj, koja se odlučila na hit Magazina ‘Ne tiče me se’.

“Ako sam prošli put rekao da si djevojčica, sad si narasla. Imaš mogućnost za transformacije. Zašto ne volim da pjevaju moje pjesme? Jer napišem pjesmu točno za tu osobu”, rekao je Tonči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

”Mislim da ti trebaš biti nova pjevačica Magazina!” kazao je Filip.

”Ti ne trebaš biti nova pjevačica Magazina nego Vanessa Kralj!” zaključila je Nika.

Ivan Vidović Eyevan prošle je subote zaradio Tončijeve kritike za izvedbu megahita Harryja Stylesa, a ovaj put žiri i gledatelje odlučio je osvojiti skladbom ‘All I Want’ grupe Kodaline.

”Vidjelo ti se na licu, ali nije bilo tako strašno. Odabrao si pjesmu koja ti savršeno leži!” utješila ga je Nika.

”Ti si naš superheroj, leže ti upravo ovakve pjesme i sjajno ih odabireš. Ali voljela bih čuti neku hrvatsku pjesmu”, ipak je dala svoju sugestiju Severina.

”Ti si melem za dušu! Definitivno ćeš imati svoju publiku. Nebitno jesi li pogriješio, imaš svoj identitet!” Filip je dodao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

”Da se nisam rodio u Splitu, volio bih da sam se rodio u Zadru, zaista! Obožavam taj grad! Ti si jedna hiperemotivna osoba i sad te malo svladala trema, ali to ćemo zaboraviti. Znaš koliko ćeš još imati krivih tonova! To publika ne primjećuje, osim ako im ti ne daš do znanja!” Tonči je kazao.

”Ja imam koncert u Areni Zadar iduće godine i voljela bih da mi pjevaš na koncertu. Bit ću jako sretna”, Severina je uputila neočekivan poziv.

”Može, naravno”, oduševljeno je pristao Ivan uz ovacije publike.

Večeras će biti napeto u ‘Superstaru’, kandidati spremni: ‘Rasplakat ću se kroz pjesmu’

Mia Ribić izvedbom Nikine pjesme u prošloj emisiji izmamila je iskrene emocije, a za polufinale je ponovno odabrala pjesmu  s važnom porukom, veliki hit Pink ‘Fuckin’ Perfect’.

Priznala je da joj je dodatna motivacija činjenica da će je, ako prođe u finale, doći bodriti i sestra koja živi u Americi i vidi je jednom u dvije ili tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

”Mia, ti si ona najdraža djevojka iz susjedstva koja ima savršeno isproduciran glas. Pljesak za koreografiju”, počela je s komplimentima Severina, ”Ti si svoja, obožavam te!”

”Nemam zamjerke! Sve si mi donijela, od prošle emisije mi već nije dobro! Ovo je savršena pjesma za tebe, ti si baš kompas svima… Nema bolje osobe koja je ovu pjesmu i poruku mogla tako dobro donijeti”, nastavila je Nika.

”Pjevanje uopće neću komentirati. Falilo mi je samo malo više kretnje i tvoje agresivnosti u pokretu. Smetale su ti ove cipelice i to se vidjelo”, kazao je Tonči.

Roker iz Labina, Toni Peruško, nestrpljivo je čekao da dođe na pozornicu, a sve je iznenadio nešto drukčijim odabirom pjesme, baladom ‘Sanjao sam noćas da te nemam’ Bijelog dugmeta, uz snijeg na pozornici.

”Toni i Tonči – oči u oči! I Tonkica! Nisam dosad primijetio ovaj brzi vibrato u vokalu. Forte u pjesmi mi je bio onda kad si donio sebe. Samo ti budi svoj, ti si pjevačina i tu nemamo što govoriti”, Tonči je kazao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

”Kakva pjesma! Ti si odlučio postati seks-simbol! Imaš stas, glas… Ekstremno teška pjesma, to je ogromni zalogaj. Gledatelji neka to imaju negdje u glavi. Ti si ozbiljan pjevač”, Filip je dodao.

Korčulanin Petar Šegedin u polufinalu je sjajno izveo pjesmu Vinka Coce ‘Da je meni s tobon kroz pasike’.

”Korčula je tvoj faktor”, kazala je Severina. ”Imaš tu staru dušu, hvala mami i tati što su te tako odgojili”, poručio je Filip.

Ivana Brkljačić o folkerici koja je rasprodala tri Arene Zagreb: ‘Tražite besplatne ulaznice’

Raznovrsno polufinale zatvorila je najmlađa kandidatkinja, Hana Ivković, pjesmom ‘Look What I Found’ Lady Gage.

”Moram reći da mi se svidjelo ovo večeras. Dobro je da si malo izašla iz svoje zone komfora”, Severina je smatrala. ”Ovo pjevanje je zaslužilo tisuće glasova! Izvela si ovu pjesmu fantastično”, dodao je Tonči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

”Ljudi, koliko talentirano dijete imamo! Kao što je Petar netko tko spaja ljude, tako je tvoj identitet da možeš pjevati apsolutno sve. Ti si ‘upotrebljiv pjevač’, mislim da komercijalni moment”, pohvalio ju je, ”Publika nepogrešivo zna da ti daješ emociju koja je iskrena i to je najbitnije”. ”Imaš poslovni glas, vjeruje ti se, imaš osobnost, lakoću baratanja, sve”, Tonči je dodao.

Foto: RTL

Finalisti ‘Superstara’ nakon dramatičnih sekunda iščekivanja glasova gledetalja postali su: Dino Miklaužić, Toni Peruško, Petar Šegedin i Hana Ivković.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.