Foto: Collage (CROPIX/YouTube)

Tko je Zagrepčanka s kojom Cvek navodno čeka dijete: Glumila u spotu poznatog benda

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Društvene mreže i mediji i dalje ne prestaju brujiti o novoj objavi Matije Cveka. Glazbenik je objavio fotografiju na kojoj čita časopis o trudnoći, što je naravno odmah potaknulo glasine.

Javnost inače već neko vrijeme šuška o tome kako će Matija postati otac, no mnogi smatraju kako ova objava ipak nije službena potvrda.

Ljubi Zagrepčanku Miriam

Matija se inače o svemu i dalje nije oglasio, a mediji su se raspisali o tome tko je majka njegovog još nepotvrđenog djeteta. Glazbenik je navodno već neko vrijeme u vezi sa Miriam Cikron.

Severina objavila dva nova spota, ali svi pričaju o uzbudljivoj sceni s printerom

Riječ je o Zagrepčanki o kojoj se vrlo malo zna. No ipak je poznato kako je diplomirala na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, a također je i koautorica ilustracije za Cvekov posljednji album.

Bila je u spotu Divljih Jagoda

Ova lijepa plavuša ima i iskustva u modelingu, odnosno glumi. Prije tri godine se pojavila u spotu benda Divlje Jagode, gdje je imala jednu od glavnih uloga. Radi se o spotu za pjesmu ‘Nemam ništa protiv’, koji do danas broji preko 124 tisuće pregleda.




Miriam na Instagramu inače ima profil zatvoren za javnost, koji broji nešto više od 800 pratitelja. Neki od njih su ljudi upravo iz svijeta modelinga, po čemu se može zaključiti kako joj modna industrija nije strana.

Podsjetimo, Podsjetimo, pjevač je do prošle godine bio u vezi sa pjevačicom Nikom Turković. Do prekida s trenutnom članicom žirija u Superstaru došlo je u lipnju 2022. godine, a vijest je kratko za medije potvrdila Matijina menadžerica, ne otkrivajući daljnje detalje.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.