Foto: YouTube

Srbi se raspisali o misteriju Arkanovog džipa: Navodno je u sve umiješana Ceca

Autor: I.D.

Automobil Željka Ražnatovića Arkana točno 23 godine stoji parkiran ispred obiteljske kuće, u kojoj živi njegova udovica Svetlana Ražnatović Ceca s djecom, sestrom Lidijom Ocokoljić i njenom obitelji. Blindirani džip je, kako pišu srpski mediji, i dalje predmet ostavinske rasprave i zbog toga se sve ove godine ne može prodati.

Ovim vozilom je nekadašnji biznismen i vođa paravojnih formacija išao po najveću balkansku glazbenu zvijezdu kada ju je na dan vjenčanja 1995. godine izveo iz obiteljskog doma u Žitorađi i doveo u Beograd. Taj automobil je, prema riječima bliskog prijatelja obitelji, bio Arkanovo omiljeno prijevozno sredstvo.

“Željko, iako više od dva desetljeća nije s nama, vječiti  je izvor fascinacije. I dandanas se o njemu priča i postoje različita mišljenja o njegovom životu prije smrti, ali i sada ima stvari o kojima se polemizira. Odmah preko puta kuće nalazi se parking na kojem je ovo vozilo. Tu je dovezeno nakon što je policija obavila detaljan pregled davne 2000. godine, kada je ubijen u hotelu na Novom Beogradu”, ispričao je izvor za srpske medije.

‘Netko ga je razbio’

“Od tada se vozilo nije promijenjeno. Mogu vam reći da je on uživao voziti se u njemu. Džip je blindiran, a kao što vidite, obično staklo je popucalo od stajanja, mada ga je možda netko i namjerno razbio. Tu je blizu stadion Crvene zvezde, ima dosta navijača, pa tko zna”, pričao je prijatelj obitelji Ražnatović.

Inače, i dandanas je misterija što se dogodilo s bogatstvom Željka Ražnatovića Arkana i u čijim rukama je završilo. Poslije njegove smrti otvoren je oporuka, koji je napisao u prisustvu dvojice prijatelja i kojim je djeci koju ima s četiri različite žene ostavio nekretnine. Pokrenuta je i ostavinska rasprava, a postupak do danas nije okončan.

Natalie Balmix na kraju nastupa zapala u nevolje: ‘Tonac vam treba dobiti otkaz’




Ostavinskom raspravom su obuhvaćene, osim osobne imovine, i akcije jednog velikog građevinskog poduzeća, o čemu su mediji već pisali. Da se na imovinu iz ostavinske rasprave još uvijek čeka, na ročištu 2018. godine potvrdila je i Arkanova udovica Ceca. “Ostavinska rasprava još traje, nije završena ni poslije više od 12 godina”, rekla je tada pjevačica.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.