FOTO: Instagram

Sonja Kovač kupila stan od 1.4 milijuna kuna, pa otkrila: ‘U Zagrebu su cijene previsoke’

Autor: Dnevno.hr

Influencerica i glumica 36-godišnja Sonja Kovač prije nekoliko tjedana s dečkom Goranom Mandićem kupila je stan u Zagrebu.

Kupnju je planirala 2 godine te su Sonja i Goran podignuli kredit.  Glumica je za magazin Story opisala koji su bili kriteriji koje je imala prilikom razgledavanja stanova.

Naime, željela je stan s dvije, tri sobe, s vrtom, terasom, da su dnevni i kuhinja spojeni, određene lokacije, pozicija, cijena kvadrata. U Zagrebu su cijene nekretnina u posljednjih nekoliko godina porasle, što smatra i Sonja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)




“Da, mislim da su cijene previsoke. Stvarno se prodaju grozni stanovi za prevelike novce i zaista treba tražiti jako dugo kako bi se pronašlo nešto dobro i za bolju cijenu. Bojim se da ova cijela situacija s koronom i potresima neće ništa značajno utjecati na korigiranje cijena stanova – osim možda onih starih u centru grada”, istaknula je.

S dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec dogovorila je da pogledati dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu.

Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora.




“Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to”, rekla je tada Kovač, nakon što je razgledala stan čija je cijena bila 190 tisuća eura (oko 1,4 milijuna kuna).

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.