Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Snaha Milorada Pupovca nastupit će na Dori! Otkrila je zašto ne voli javno govoriti o svom braku!

Autor: Dnevno

Prije 15-ak godina Vesna Pisarović bila je jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica, a 2002. godine bila je predstavnica Hrvatske na Eurosongu u Talinu, u Estoniji. Tada je s pjesmom “Sasvim sigurna” (“Everything I Want”) osvojila visoko 11. mjesto, a napisala je i pjesmu “In the Disco” s kojom je Bosna i Hercegovina na Eurosongu 2004. osvojila deveto mjesto.

Vesna je pripremala veliki koncert u Domu sportova koji je bio otkazan zbog pojave pandemije koronavirusa, a sad će nastupit u show programu ovogodišnje Dore, koja će se održati u subotu 13. veljače u Opatiji, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Prvi nastup na hrvatskom izboru za Pjesmu Eurovizije Vesna Pisarović je imala 2000. godine kada je pjevala pjesmu Milane Vlaović i Ante Pecotića ‘Ja čekam noć’. Završila je na šestom mjestu, a već sljedeće godine s pjesmom istih autora ‘Za tebe stvorena’ napravila je uvertiru za jubilarnu desetu Doru koja se održala na Zagrebačkom velesajmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)




Pjevačica živi na relaciji Zagreb – Berlin, a osim toga već je neko vrijeme u sretnom braku sa sinom Milorada Pupovca, Ozrenom. Veže ih zajednička ljubav prema jazzu i biciklizmu, no o svojem privatnom životu rijetko govori. “Što ako kažem da je lijepo i sretno pa sve pokvarim, onda je bolje da šutim”, rekla je jednom prilikom.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.