FOTO: CROPIX

Sinoć je prošao dalje na Voiceu, a prije 13 godina ga je svaka tinejdžerka držala na zidu u sobi

Autor: Barbara Grgić

Petar Brkljačić u subotu je navečer u showu “The Voice” izveo pjesmu “More snova”, Tedija Spalata.

Okrenula su mu se tri mentora, a on je na kraju ušao u tim Damira Urbana.

“Nisam se odmah okrenuo da vidim jesi li samo tepih-glas ili ima još nešto”, rekao je Urban.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Brojni ga pamte iz showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’

Brkljačić se inače bavi i glazbenom produkcijom, aranžiranjem i miksanjem glazbe, a svoj je talent prije 13 godina okušao u poznatom showu “Hrvatska traži zvijezdu”.

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Naime, Petar je tada u drugoj sezoni showa bio veliki favorit, osobito ženskog dijela publike.

Ušao je u top 7, ali je zatim ispao u petoj uživo epizodi. Riječ je o sezoni u kojoj je pobjedu odnijela tada 16-godišnja Kim Verson.




Foto: Damir Krajac / CROPIX

‘Urbane, hvala ti’

Inače, Petar se nakon subotnje epizode obratio i na svojem Instagramu te poručio kako mu je bilo teško čuvati tajnu da se prijavio na ‘The Voice’.

“Osjećam se kao da sam napustio svoju comfort zonu, što je za mene bio veliki korak naprijed”, napisao je i zahvalio se cijeloj ekipi emisije na prilici.

“Dragi mentore Damir Urban, hvala što ste prepoznali “ono nešto” u mom pjevanju i vjerujem da ćete mi u daljnjem tijeku natjecanja svojim stručnim savjetima dati dodatni impuls mom glazbenom izričaju. Također, vjerujem da će iskustvo s vama kao mentorom ostaviti neizbrisiv trag u mom glazbenom putu”, napisao je te dodao kako se raduje daljnjim izazovima




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Brkljačić (@iampetar)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.