Foto: Instagram

Sanja Vejnović otkrila što joj zadaje muke, požalila se pratiteljima: ‘Zaboli me glava’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović već godinama slovi kao jedna od najljepših na sceni. Prije gotovo 12 godina priznata stranica IMDB uvrstila ju je na listu najljepših glumica svijeta starijih od 40 godina. Ne samo to, već je i tijekom karijere ostvarila brojne uspjehe na kojima joj zavide i kolege i javnost.

Glumica je dosta aktivna i na društvenim mrežama, gdje ima gotovo 19 tisuća pratitelja. Njima se redovno javlja uz nove fotografije, a u novoj objavi otkrila je čime se ovih dana bavi. Naime, Sanja je podijelila fotografije iz Crne Gore, gdje se nalazi na snimanju novog filma ‘Zaliv’ redatelja Draška Đurovića.

“Nakon godinu dana nastavak snimanja filma ‘Zaliv’! Predivan Bokokotarski zaljev”, napisala je uz objavu. Na prvoj fotografiji pozira u hidžabu i crnoj odjeći, dok se iza nje pruža čaroban pogled. Druge dvije fotografije zorno prikazuju kako izgleda jedan dan na setu, uz brojnu potrebnu opremu i tehničare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)




Naglasci joj zadaju muke

Kao što je uobičajeno u njenim objavama, fanovi su je obasuli komplimentima. U drugoj objavi pokazala je kako slobodno vrijeme koristi u šetnji ulicama te je priznala da se zaljubila u grad. Nakon pauze uslijedio je povratak poslu i učenje teksta, Sanja se fanovima požalila kako ju boli glava od crnogorskih naglasaka.

Lovre bacio sumnju na Klaru, a Filip se crvenio pred razočaranom Tamarom: ‘Napravit će problem’




“Pa prvo naučiš sa svojim, onda samo prebaciš”, “Ma lako je to za tebe, imaš dovoljno iskustva. Samo mala pauza uz kavu pa ide nastavak”, “Probajte u zatvorenoj prostoriji bez suvišnih predmeta”, “Samo polako Sanjić, sve ćeš ti to savladati”, “Takvoj divi glumišta sve je lako”, poručili su joj fanovi, dajući joj podršku.

Podsjetimo, snimanje filma originalno je započelo već 2022. godine. Sanja u njemu utjelovljuje Zorku, majku glavnog junaka kojeg glumi Muhamed Hadžović. Za potrebe učenja crnogorskog jezika tražila je pomoć svojeg kolege, Momčila Otaševića, a tijekom snimanja ima i učitelja dijalekta za kojeg kaže kako joj je uvijek spreman pomoći.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.