Facebook / Screenshot

‘PALA NA NJEGOVE KVALITETE’: Udaje se najpoznatija starleta regije, zaručnik joj za prsten ‘iskeširao’ preko milijun kuna

Autor: Dnevno

Srpska starleta Soraja Vučelić uskoro bi mogla uploviti u bračnu luku. Naime, prema pisanju Kurira, starleta se zaručila pa je od sada ‘teža’ za zaručnički prsten za kojeg je njezin odabranik ‘iskeširao’ oko 150.000,00 eura, odnosno – preko milijun kuna.

Iako prvotno nije željela komentirati svoj privatni život, mediji su doznali da se njezin zaručnik zove Vladimir i da je sin ruskog tajkuna, no za sada ne otkrivaju kojeg. Rus je navodno Soraju zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi.

Sorajina šutnja o privatnom životu nije dugo trajala pa je uskoro medijima otkrila nekoliko detalja o svojem zaručniku. “Zaljubljena sam u najljepšeg mladića na svijetu. Nije samo lijep, već posjeduje i brojne kvalitete na koje sam definitivno pala. Ne pamtim kada sam bila sretnija“, izjavila je starleta.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.