Screenshot: YouTube

Nevjerojatno: Suzana Mančić otkrila koliko novaca troši mjesečno

Autor: dnevno.hr

Voditeljica Suzana Mančić nikada nije sakrivala koliko uživa u životu na visokoj nozi i da joj za to treba poprilična svota novca.

Poznata voditeljica izjavila je kako je potrebno mnogo novca kako bi preživjela mjesec, iako je pokazala da za veoma malo novca može skuhati odličan ručak.

“Jednom sam rekla i svi su pali u nesvjest. Treba mi najmanje bi 2000 eura da bih preživjela mjesec. Moj život je skup… auto, garaža, veliki stan, djeci još uvijek plaćam školarine, moje održavanje, telefoni…”, izjavila je Mančić i otkrila kako voli raditi, da ne bi imala problema s minusom u banci, jer uvijek ima dodatni izvor prihoda.

Suzana je svjesna da mnogi žele biti na njezinom mjestu.

“Žene spriječavaju strahovi. Mnoge su u grču. Ja se ne bojim pogreške, neuspjeha. Nema kod mene da nešto ne napravim, pa se poslije kajem zbog toga. Trebamo živjeti kao da smo najbolje, najljepše, najpoželjnije. Žene trebaju uzeti ono što im se nudi”, zaključila je.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.