Foto: Sasa Buric / CROPIX

Slavna hrvatska glumica bila je prva supruga Borisa Novkovića: ‘Doživjela razočarenje’

Autor: I.D.

Glazbenik Boris Novković je poznat po svojim glazbenim djelima, ali i po turbulentnim ljubavnim vezama. O tome se opet govori nakon objave vijesti o razvodu od četvrte supruge, Iris Volf. Prva životna partnerica mu je bila poznata hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović, s kojom je bio u braku od 1992. do 1997. godine.

Bojana je jednom otkrila svoje mišljenje o neuspjelom braku, ističući kako ne žali zbog prošle faze života te ju pripisuje vlastitom procesu sazrijevanja, budući da je imala samo 18 godina kada su stupili u brak. Boris je rijetko komentirao svoj odnos s poznatom glumicom u svojim intervjuima.

U to vrijeme, Bojanu i pet godina starijeg Borisa mnogi su smatrali najljepšim parom javnog života, a razvod su, kako se tada šuškalo, prouzročile Borisove izvanbračne veze. “Imala sam svoje poslanje tog klasičnog baleta gdje sam nažalost doživjela povredu pa je tu bila neka prijelomna točka…”, započela je Bojana.

Foto: Sandra Simunovic/ CROPIX

‘Udala sam se bez pristanka svojih’

“Onda se dogodilo neko moje, neću reći tinejdžerstvo, jer s 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš što želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke tragove, strahove od komunikacije s ljudima…. Puno sam rekla!”, bila je iskrena Bojana Gregorić Vejzović i priznala da joj je najteže razdoblje u životu bilo između 25. i 32. godine života.

Nakon Bojane, brak s drugom suprugom, Lucijom Matić, s kojom je Boris dobio dva sina, Noua i Bona, trajao je od 2003. do 2012. godine. Par iz svijeta novinarstva i estrade sreo se 2000. godine na jednom festivalu, gdje je Lucija izvještavala. Vjenčali su se tri godine kasnije, odnosno šest godina nakon Borisova prvog razvoda.

Priča kaže da je ljubav između njih pukla kada je Boris upoznao zagrebačku umjetnicu Ivu Višošević, s kojom je proveo sljedeće tri i pol godine u vezi. Boris je Luciji priznao svoju romansu s drugom ženom te se iselio iz njihovog obiteljskog doma postajući podstanar. Unatoč tome, pjevač tvrdi da nikada nije napustio svoju obitelj i djecu te da je održao korektne odnose s novinarkom.

Boris Novković se ženio više puta nego Mišo Kovač: Brak s glumicom okončao zbog nevjere




Novković redovito ističe kako, bez obzira na promjenjive životne okolnosti, uvijek provodi što je više vremena moguće sa svojim sinovima. Treća Borisova supruga je od njega osamnaest godina mlađa Zadranka Ines Katić. Njihovo je vjenčanje održano na otoku Galešnjak u zadarskom arhipelagu.

Nakon samo pet mjeseci braka, u siječnju 2017. godine. Boris je putem statusa na društvenoj mreži Facebook javnosti obznanio kako je njihovom braku došao kraj. U studenom 2018. godine bio je u vezi s balerinom zagrebačke Komedije Anom Hanić. Da netko novi postoji u životu poznatog pjevača, otkrio je Story, koji je ulovio Borisa i novu odabranicu na povratku s putovanja u Dubai.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.