Foto: YouTube

Nakon incidenta, oglasila se Natalie s Dore: ‘Već je po svim portalima’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Mlada hrvatska pjevačica Natalie Balmix, koja je karijeru izgradila u srpskom IDJ showu, u drugoj polufinalnoj večeri Dora 2024 izvela je pjesmu ‘Dijamanti‘ koju je napisao Darko Dimitrov, jedan od sudaca IDJ showa, no pred sam kraj pjesme gledatelji su primijetili da nešto nije bilo u redu sa zvukom, a njena pjesma je prekinuta nekoliko sekundi ranije.

“Kakav je to bio cut?”, “Što se to dogodilo na kraju?”, “Udri me lopatom”, “Tonci jeste li vi normalni, što radite kandidatima”, “Jel to bio playback?”, “Šta je ovo bilo na kraju”, “Smrdali ti matricu na kraju”, “Ovaj HRT je krš lom… tko miksa”, “Tonac vam treba dobiti otkaz”, “Uspjeli ste joj uništiti nastup”, “Koji šlamperaj”, “Para uši danima na radiju”, “Ovo na kraju je bilo tako namjerno”, komentirali su gledatelji tehničku grešku koja se dogodila.

Pjevačica je nakon druge polufinalne večeri i prolaska u finale, na press konferenciji komentirala ono što su čuli gledatelji. ”Da, čula sam što je bilo i da je već po svim portalima, ali ja, iskreno, to u svojoj slušalici uopće nisam čula”, rekla je te dodala: ”Sigurna sam da se u finalu to neće ponoviti, ne zamaram se time, svi smo ljudi i svi griješimo.”

Inače, pjevačica je uoči Dore dobila ogromnu podršku fanova Eurosonga iz Srbije. Natalie Balmix se 2020. godine natjecala u srpskom talent showu ‘IDJShow’ i jedna je od najpopularnijih kandidatkinja u tom natjecanju, zbog čega ni ne čudi njena popularnost u Srbiji.

Pažnju publike osvojila je svojom pojavom, scenskim nastupom i vokalnim sposobnostima, a velika želja joj je snimiti duet sa Severinom i da cijela Europa čuje za nju.

Jeste li skužili što je Lozar izveo na Dori: ‘Zvuči kao moje mačke kad se kolju po kući’




Podsjetimo, i u prvoj polufinalnoj večeri, gledatelji su bili nezadovoljni zvukom prijenosa Dore, a dobar dio pjevača preko malih ekrana je zvučao uistinu loše, o čemu bruje društvene mreže. Posebno je neugodan bio trenutak za Sašu Lozara, čiji je isječak nastupa postao viralni hit.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.