Instagram

Maja Šuput pitala fanove što da obuče za koncert! Rezultat je katastrofalan! Morate vidjeti!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput vratila se godišnjeg odmora i nastavila svojim užurbanim zaposlenim tempom punom parom. Čim se vratila odmah je odradila koncert i to u prilično neobičnom izdanju. Dan prije nastupa na Instagram profilu je upitala svoje fanove što da obuče. ‘Sutra pjevamo u Crikvenici na maškarama pa sad sve razmišljam koji kostim da obučem??? A do prije par dana jedini kostim koji mi je trebao bio je onaj – kupaci.  Ajmo prjedlozi, u šta da se maskiram sutra za koncert????’, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

Moderna Snjeguljica je spremna za pozornicu ???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na kraju se odlučila na kostim Snjeguljice i premda moramo pohvaliti njezin smisao za šalu, moramo priznati da smo vidjeli i boljih Majinih izdanja. Možda bolje da se ipak drži odjevnih prijedloga od strane Marka Grubnića, a ne obožavatelja.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.