Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Maja Šuput nije gledala dramu na Supertalentu: Pogledajte što je radila dok se Hrvatska zgražala

Autor: I.D.

Svojim osebujnim nastupom u Supertalentu, motivacijski govornik i influencer Branko Buzov neugodno je iznenadio žiri, ponajviše Maju Šuput, koja se toliko prepala u trenutku da ga je u afektu i opsovala.

“Di je zaštitar. Ja ću zvat policiju! Kakvo je ovo ponašanje? Kaj hoćete, utjerati strah u mene? Nije fora! Ovo je odvratno”, derala se Maja. ”Ovo nije live coaching, ovo je propovijedanje!”, nezadovoljno je komentirala.

Pogledajte čudnu haljinu Maje Šuput, Grubnić se odmah pohvalio da je to ručni rad

Maja feštala na Bučijadi

Međutim, pošto se audicijske emisije Supertalenta snimaju unaprijed i emitiraju se nekoliko mjeseci kasnije, Maja Šuput nije gledala svoju dramu na televiziji. Naime, dok se emitirala epizoda ovog showa, Šuput je nastupala u Ivanić-Gradu na Bučijadi. Pjevačica se pohvalila i snimkama s koncerta, ali još nije javno komentirala dramu na Supertalentu.

“Dakle, koliko vas ima? Hvala”, kratko je napisala Maja na jedan od videa koje je objavila na Instagram priči.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“A kako je bilo na koncertu Maje Šuput? Veselo, raspjevano, rasplesano, energično i superzabavno”, napisali su organizatori ovog koncerta na službenoj Facebook stranici.




Pogledajte čudnu haljinu Maje Šuput, Grubnić se odmah pohvalio da je to ručni rad




Podsjetimo, nakon što je Maja napravila dramu u Supertalentu, na društvene mreže su pohrlili Hrvati i komentirali njeno ponašanje.

Iako je bilo dosta negativnih komentara, ako je sudeći po broji ljudi koje je okupila na Bučijadi, čini se, da je Hrvati ipak vole Šuputicu.

Pogledajte čudnu haljinu Maje Šuput, Grubnić se odmah pohvalio da je to ručni rad

“Čitam komentare na reakciju Maje koja je po većini neprimjerena kao zbog djece… A točka koja je izvedena je primjerena? Nisam fan Maje, ali jednako bih reagirala, ako ne i gore!”, “Razumljivo je da se uplašila. No, reakcija psovanjem majke nije trenutni ispad, to je navika. Dalo se uočiti kako je Majino psovanje dotičnog jako povrijedilo i uznemirilo. Zbog nedoličnog ponašanja, uostalom i počinjenja prekršaja, ipak se trebala ispričati, izgladiti situaciju, zaključiti i ne ostavljati je otvorenom”, pisali su Hrvati, više pročitajte OVDJE.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.