FOTO: Nova TV

Maja je 44 godine čekala na ono što joj je Ibrahim ispunio u minuti: ‘Ni mužu toliko ne vjerujem’

Autor: Barbara Grgić

Sjećate se kultne scene iz filma “Prljavi ples” u kojem Jennifer Grey skače Patricku Swayzeju u zagrljaj te je on diže visoko iznad sebe?

Upravo je ta scena oduvijek bila životna želja Maje Šuput koju joj je ispunio mlađahni plesač Ibrahim.

”Ovo mi je bila životna želja, uvijek sam zamišljala da bih za ovo trebala vježbati godinu dana. Mi nismo vježbali, snaga, koju imaš i to kako sam se ja sigurno osjećala gore – ni mužu toliko ne vjerujem”, zaključila je Maja.

“Lastavica je mala beba za tebe”, komentirali su joj drugi članovi žirija, a ni ona sama nije uspjela sakriti oduševljenje.

Inače, za nastup Ibrahima Selishta i Sindi Faje, Maja je rekla: “Prvi dio nastupa bio je urnebesan. Sindi, dobro si izgledao u tom kostimu, stvarno je bilo dobro, akrobacije i to, ali drugi dio, to je ono što smo čekali. Malo ste ludi, ali zato vas i volimo”.




”Na početku mi je bilo smiješno, ali možda sam više htio vidjeti ovih drugih ludih stvari, bilo je humoristično pa strašno”, komentirao je Fabijan.

Pogledajte čudnu haljinu Maje Šuput, Grubnić se odmah pohvalio da je to ručni rad




”Meni nije bilo toliko sjajno kao na aduciji jer danas nije bilo faktora iznenađenja jer smo vas gledali, humorističan dio je bio zabavan, opasan dio je bio izvrstan, ali prekratak – ako prođete dalje, manje komedije, a više akrobacija”, poručila im je Martina.

Pogledajte čudnu haljinu Maje Šuput, Grubnić se odmah pohvalio da je to ručni rad

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.