FOTO: Nova TV

Prerušio se u Severinu i izašao pred žiri: ‘Kraj ovakve Sevke, Ante nema šanse’

Autor: B.G.

Luciano Plazibat otvorio je novu epizodu showa “Tvoje lice zvuči poznato” prerušen u Severinu. Luciano je izveo Severininu pjesmu “Ante”, a žiri se tijekom njegova nastupa cijelo vrijeme smijao.

“Ovim nastupom želim samo da mi se Severina javi i to mi je jedino bitno. Sevka, gledaj!”, poručio je Luciano prije nastupa.

“Plesački je bilo fenomenalno, mene je podsjetilo na serijal filmova o Rockyju Balboi. U nekim trenucima ti si dosegnuo zvijezde, u nekima smo se vukli kroz pustinju i prašinu. Ja ti se zahvaljujem, bilo je izuzetno zabavno, pa čak i poučno”, komentirao je Goran Navojec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje lice zvuči poznato (@tlzphr)




Mater je najponosnija, a tata kad vidi kakvu je kćer moga imat

“Luciano, prezabavno! Ja bih ti rekla sad puno si lip, al’ nisi moj tip, ali ti si baš moj tip! Kroz sve ove transformacije, kroz sve emisije, ti uvijek ostaviš trag, bez obzira na bodove. Meni si uvijek zabavan”, pohvalila ga je Minea, pa ga je upitala: “Zanima me samo nešto, je li danas u publici neka posebna osoba?”

“Meni su došli mater i otac, mater je najponosnija, pisala mi je poruke, a tata kad vidi kakvu je kćer moga imat… Inače, on je trener boksa”, rekao je Luciano, a kamera je snimila njegove roditelje koji nisu skrivali ponos, ali i emocije, pa su njegovu ocu malo i zasuzile oči.

Europljani hvale Albininu pjesmu: ‘Ovo nisam očekivao od Hrvatske. Najbolji nastup od 1999. godine’




“Pošto si ti to uradio kako jesi, i na tebi se uvijek stvarno vidi da se ti igraš i da ti po meni radiš ono što ja volim vidjet, a to je neka imitacija te osobe, ja bih mogao prepoznati da je to Severina. Ti si stvarno fantastičan jer imaš prekrasnu energiju i bilo mi je jako zabavno”, reako je Enis Bešlagić.

“Severina koliko ti dižeš na benču?” našalio se Mario Roth. “Meni se Luciano kod tebe sviđa što ti bez obzira na bodove toliko beskrajno uživaš u svakoj svojoj transformaciji, tvoja energija se prenosi na publiku. Mene zanima koja je tvoja poveznica sa Severinom?”

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.