Izvedena predstava “Ti ludi tenori” kazališta iz Kikinde

Autor: hina

Riječ je o drami čija se radnja događa u Cleveland Operi, a do zapleta dolazi kada lijekovi koje je popio upotpunosti onesposobe za nastup slavnog tenora Tita Marillea.

Drama Kena Ludwiga “Ti ludi tenori” Narodnog pozorišta Kikinda, u režiji Jure Rudolfa, izvedena je večeras u vinkovačkom Gradskom kazalištu “Joza Ivakić”.

Riječ je o drami čija se radnja događa u Cleveland Operi, a do zapleta dolazi kada lijekovi koje je popio upotpunosti onesposobe za nastup slavnog tenora Tita Marillea. Bit radnje je slučaj zamjene identiteta koji pokreće niz komičnih nesporazuma. Glavnu ulogu u predstavi igra Branislav Knežević (Tito Merelli).

Ken Ludwig američki je dramatičar i redatelj. Tekst za dramu “Ti ludi tenori” donio mu je prvu u nizu nominacija za nagradu “Tony”. Drama je samo u SAD-u doživjela više od 25 različitih postava, a prevedena je na 20-tak jezika.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.