Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
SAVRŠENSTVO OKUSA: Domaći kruh zapečen sa sirom!
Nakon ovog recepta, više nećete bacati stari kruh!
Sastojci:
kriške starog kruha
jaja
mrvljeni sir
mlijeko
malo ulja
‘ZELENA PAŠTETA’: Namažite na kruh ovaj savršen namaz od bučinih sjemenki
Priprema:
Uključite pećnicu na 220 stupnjeva. Stari kruh isijecite na kriške.
U zdjelu izdrobite sir, dodajte mlijeko, malo ulja i jaja pa sve izjednačite.
Kruh dobro umočite u sir s obje strane. Pleh obložite papirom za pečenje pa naredajte kriške kruha u malim razmacima jedan od drugog. Pecite oko pola sata, dok fino ne porumeni.
Poslužite uz jogurt ili čašu kiselog miljeka.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.