Pinterest

SAVRŠENSTVO OKUSA: Domaći kruh zapečen sa sirom!

Autor: Zlatko Govedić

Nakon ovog recepta, više nećete bacati stari kruh!

Sastojci:

kriške starog kruha

jaja

mrvljeni sir

mlijeko

malo ulja




‘ZELENA PAŠTETA’: Namažite na kruh ovaj savršen namaz od bučinih sjemenki

Priprema:




Uključite pećnicu na 220 stupnjeva. Stari kruh isijecite na kriške.

U zdjelu izdrobite sir, dodajte mlijeko, malo ulja i jaja pa sve izjednačite.

Kruh dobro umočite u sir s obje strane. Pleh obložite papirom za pečenje pa naredajte kriške kruha u malim razmacima jedan od drugog. Pecite oko pola sata, dok fino ne porumeni.

Poslužite uz jogurt ili čašu kiselog miljeka.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.