Pridružite se Mirni Maras i Mariu Valentiću u dvoboju na gastro kvizu

Autor: hina

Kako ne bi otišli praznih ruku, svi koji se odvaže uključiti u dvoboj gastronomskih znanja i vještina uz Maria Valentića i Mirnu Maras, bit će nagrađeni i poklonima u vrijednosti od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna.

Kulinarski show, priprema i degustacija hrvatskih autohtonih jela, vrijedni pokloni te atraktivni kuhinjski namještaj i oprema dio je programa Dana kuhinja, prvog specijaliziranog događaja u Hrvatskoj namijenjenom uređenju kuhinjskog interijera, koji će se od 13.10. – 16.10.2011. održati u West Gate Shopping City centru.

Posjetitelje na prvom sajmu kuhinja i prateće opreme očekuju kulinarski show i degustacije zagorske, dalmatinske i slavonske kuhinje, a moći će saznati kako se neka od autohtonih hrvatskih jela i pripremaju. Kako ne bi otišli praznih ruku, svi koji se odvaže uključiti u dvoboj gastronomskih znanja i vještina uz Maria Valentića i Mirnu Maras, bit će nagrađeni i poklonima u vrijednosti od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna.

Na prvom specijaliziranom sajmu kuhinja i prateće opreme predstavit će se 15-ak izlagača s atraktivnim eksponatima kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i popratne opreme: kuhinjskih sudopera i miješalica, kuhinjske keramike, posuđa i malih kućanskih aparata.

Ulaz i parking za sve su posjetitelje besplatni.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.