FOTO: Nova TV

Kandidat Survivora iskreno o Bogu: ‘Vjera mi ovdje puno pomaže, tko ima vjeru, ima sve’

Autor: B.G.

Velika borba na rijeci Chavon se nastavlja. Novi pustolovni dan u Survivoru donosi nove napetosti kako u igri na poligonu, tako i između članova u crvenom i plavom timu. No, prije poligona oba tima očekuje jedno veliko iznenađenje – promijenit će se brojčano stanje u plemenima, a u svaki tim će kao pojačanje stići po dva nova kandidata! „Upalili su se alarmi“, komentirat će Vesna novu situaciju.

Dok iščekuje nove avanture u Survivoru, Nikola će otkriti više o sebi, svom djetinjstvu i uvjerenjima. Ovaj 21-godišnjak podrijetlom je iz Imotske krajine i Hercegovine što je, kako i sam kaže, imalo veliki utjecaj na njegovo odrastanje: „Dosta je to krut odgoj – moraš nešto vježbati, biti dobar u školi, upisati fakultet. Ali to je i obitelj puna ljubavi i podrške.“ Osim toga, veliki je utjecaj obitelj imala i na njegov pogled na duhovnost.

„Za mene je vjera sve. Za onoga tko ima vjeru, što god da mu život pošalje ima čvrst temelj koji nitko ne može oduzeti. Vjera u Survivoru mi puno pomaže“, ispričao je Nikola.

FOTO: Nova TV

Nove epizode donose nove napetosti

Kakvo to iznenađenje očekuje natjecatelje, tko će pobijediti u igri za plemenski imunitet, a tko na plemensko vijeće odlazi s ogrlicom osobnog imuniteta, doznat ćemo u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora.

Podsjetimo, gledatelji aktualnom sezonom Survivora i nisu baš zadovoljni te danima ispod objava showa ostavljaju negativne komentare.

Gledatelji se zgražaju nad Survivorom: ‘Nezahvalna pozicija voditelja, nikad gori kandidati’




 

“Nezahvalna pozicija voditelja koji ostaje na kraju krajeva kulturan, čak pokušavajući da nađe moguće opravdanje za ovakvo šetanje po poligonu”, “Svaku sezonu sam ispratila od početka do kraja, ali ljudi moji kilavije i mlitavije još nisam vidjela. To se šetka po poligonu kao da je natjerano da dođe, spori, bez imalo žara za borbu (ima pojedinaca). Sve u svemu, jako loš odabir kandidata i Crvenog i Plavog plemena”, neki su od komentara gledatelja.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.