Foto: John Pavlish

KAKAV MACAN! Legendarni hrvatski nogometaš ima novi imidž, možete li ga prepoznati?

Autor: Š. P.

U Splitu je nakon duge izolacije i socijalne distance napokon organiziran event, a među brojnim poznatim i lijepim licima koja su i prije “novog normalnog” pohodila društvena događanja, isticao se jedan rijetko, ali drago viđeni gost.

Modna kreatorica Anamarija Asanović pojavila se, naime, u društvu oca, proslavljenog nogometaša Aljoše Asanovića, a zajedno su podržali otvorenje trgovine poznatog branda naočala.

Foto: John Pavlish

Bež odijelo, “stroga” bijela košulja, trendy naočale, zelene mokasine i novi, sijedi imidž učinili su svoje, pa ga neki isprva nisu ni prepoznali.

Foto: John Pavlish

Asanović je prošlog mjeseca sudjelovao na humanitarnoj utakmici legendi Hrvatske i Slovenije. Sva sredstva otišla su za pomoć Petrinji i okolnim područjima stradalim u razornom potresu.

“Najvažnije je ipak da smo svi preživjeli, ha, ha, ha… Šalim se, malo, naravno da je najvažnije bilo dati mali obol i pokušati pomoći ljudima u Petrinji i okolici, koji su se, spletom okolnosti, našli u jako teškoj situaciji. Da, mogli bismo reći da je ovo najjača momčad hrvatskih legendi, ali doći će s vremenom još puno velikih igrača. Sutra će nas zamijeniti Modrić i Rakitić, i oni će, jednako kao i mi, igrati ovakve utakmice u službi humanosti i pomagati onima kojima je najpotrebnije”, rekao je Aljoša Asanović za HNS.

U srpnju prošle godine imenovan je na novu funkciju – postao je instruktor HNS-a za dijasporu.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.